Nutella kage

Nutella kage

5. Februar fejres Nutella dag og det skal ikke gå min mave forbi.

Et stykke franskbrød med tandsmør og et godt lag Nutella er ikke at kimse sig af.

Men en kage indeholdende et helt glas Nutella er altså heller ikke værst.

Nutella indeholder hasselnødder, derfor er kagen spækket med hasselnøddemel og hele ristede hasselnødder til pynt.

Håber I får en dejlig Nutella dag?

 

Nutella kage

5 æg

100 g sukker

300 g nutella

100 g hasselnøddemel

25 g kakao

50 g hvedemel

1 tsk bagepulver

 

Æg og sukker piskes luftigt. Tilsæt nutella og rør grundigt.

Hasselnøddemel, kakao, hvedemel og bagepulver blandes i en skål og røres sammen med æggeblandingen.

Dejen hældes i en smurt 23 cm springform med bagepapir i bunden og bages ved 180 grader i ca. 30-35 minutter.

Glasur

50 g nutella

100 g flormelis

200 g mascarpone

 

Alle ingredienser til glasuren røres godt sammen.

Smøres ud over den nu afkølede kage.

Pynt

Hasselnødder, ristede på en tør pande

Chokolade perler fra Valrhona

Spiselige blomster

Skovsyre

 

Pyntes med halve ristede hasselnødder, chokolade perler fra Valrhona og evt. spiselige blomster og skovsyre.

Follow

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *